Kindercoachpraktijk op Facebook

 

                                                                                                                                               

                             

 

Voorstellen


Mijn naam is Anita Hulsen, ik ben getrouwd en moeder van 2 dochters, sinds 1992 wonend in Engelen.                  

Na mijn opleiding HBO-jeugdwelzijnswerk ben ik als groepsleidster gaan werken op Kentalis bij doof-blinde kinderen. Daarna heb ik als pedagogisch medewerkster op een kinderdagverblijf gewerkt binnen een babygroep en als
assiste
nt manager. Vervolgens heb ik als pedagogisch medewerkster de overstap gemaakt naar een peuterspeelzaal in Engelen.

Mijn interesse heeft altijd gelegen bij kinderen die op sociaal emotioneel gebied wat extra aandacht nodig hebben. Daarom ben ik me daar meer in gaan specialiseren en heb ik in 2013 mijn diploma gehaald voor kindercoach bij BGL. Sinds 2014 ben ik ook gecertificeerd 'Ik leer anders' coach.

In mijn praktijk wil ik ervoor zorgen dat kinderen, die uit balans zijn, weer in hun kracht komen. Daarbij gebruik makend en uitgaan van de talenten en kwaliteiten die elk kind in zich heeft. 

Naast mijn studies  heb ik een aantal cursussen gevolgd zoals Gordon training, Kinderen die opvallen, Tripple P, Pedagogisch coach en Intern begeleidster ​kinderdagverblijf/peuterspeelzaal, HBO Medische Basiskennis, Coachee! spel, Hoofd opruimen volgens de Matrix methode, Masterclass omgaan met pesten,  Talenten ontdekken van kinderen, Omgaan met kinderen in rouw, POP talk, Coaching bij Hoogsensitiviteit, Coaching bij ADD en ADHD, Shantala babymassage, Sabaadi kindermassage en Reiki.

  


Kinderen die op sociaal emotioneel gebied wat extra aandacht nodig hebben heeft mij altijd geïnteresseerd